Denizlispor'dan flaş Tekke açıklaması

Adı Trabzonspor'la da anılan Fatih Tekke için eski kulübünden açıklama geldi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, 31 Mayıs da sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Fatih Tekke’nin önümüzdeki sezon takımın başında olup olmayacağı yönündeki soruyu, “Hayır şimdi olmayacak diyemeyiz, çünkü onunla da görüşeceğiz. Neticede karar vereceğiz kim takıma katkı verecekse ona göre yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

31 Mayıs da Fatih Tekke’nin sözleşmesinin biteceği Denizlispor’da takımın başına kimlerin getirilmesinin planlandığı soruları üzerine ise Başkan Üstek, “Önümüzdeki sezona kim bizim takımımıza daha iyi katkı verebilecek daha iyi yerlere taşıyacaksa öyle bir hoca olacak. İleri ki; günler bunlar anlaşılır. bu hocalırn içinde Fatih Tekke'de var. Fatih Tekke ile de görüşülecek” yanıtını verdi. 

Başkan Üstek bir başka gazetecinin, ‘Fatih Tekke önümüzdeki sezon takımın başında olmayacak diyebilir miyiz?’ sorusuna ise şu yanıtı verdi: 

“Hayır şimdi olmayacak diyemeyiz çünkü onunla da görüşeceğimizi söyledim. Neticede karar vereceğiz kim takıma katkı verecekse ona göre yolumuza devam edeceğiz” dedi. Açıklamanın ardından genel kurula geçildi. Başkan Üstek 368 delegenin oyuyla tekrardan başkanlığa seçildi. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri