Ç.Rizespor'da transfer hareketliliği!

 Kweuke'nin önce cezası, ardından sakatlığı, Uche Kalu'nun formsuzluğu, Depetris'in ise göze girememesi ile gol yollarından büyük sıkıntı yaşayan Yeşil-Mavililer ara transferde mutlaka 2 forvet alacak ve bunlardan biri yerli olacak. Rizespor'un sezon başı

 Kweuke'nin önce cezası, ardından sakatlığı, Uche Kalu'nun formsuzluğu, Depetris'in ise göze girememesi ile gol yollarından büyük sıkıntı yaşayan Yeşil-Mavililer ara transferde mutlaka 2 forvet alacak ve bunlardan biri yerli olacak. Rizespor'un sezon başından itibaren transfer etmek için büyük uğraş verdiği ancak Honnover ile bonservisi ve yetiştirme bedeli için henüz anlaşmaya varamadığı Deniz Kadah için temaslarına devam eden Ç,Rizespor'un favori forvet adaylarından biri de Sivasspor'dan Hakan Arslan.

SICAK BAKIYOR

Sivasspor'da görev almakta zorlanan ve Hakan Arslan bu sezon lig'de ve Türkiye kupasında 9 maç oynayıp 5 gol attı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'da görev yaptığı dönem de Kırmızı-Beyazlı ekibe kazandırdığı Hakan için temaslar yeniden hız kazanacak. Çalımbay’ın daha önce Hakan ile görüştükten sonra teklifte bulunduğu ancak olumsuz yanıt aldığı golcü oyuncu için Sivasspor başkanı ile Rizespor'un yeniden masaya oturacağı bildirildi. Çalımbay'ın bizzat görüştüğü Hakan'ın Çaykur Rizespor'da forma giymeye hayli sıcak baktığı gelen haberler arasında. Yeşil-Mavililer bu transferi bitirmek amacında.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri