Celil Hekimoğlu: Trabzon böyle olmalı! Çok teşekkür ediyoruz

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, Sakaryaspor maçı öncesi konuştu.

Haber61 - Spor Servisi / Trabzon’un 2. Lig’deki temsilcisi 1461 Trabzon, evinde Sakaryaspor ile karşılaşıyor.

55 puanla lider olan Sakaryaspor ile aynı puanda 1461 Trabzon'un Trabzon’da karşılaşacaklar maç saat 13:00'da başlayacak.

Karşılaşma öncesi 1461 Trabzon’un Başkanı Celil Hekimoğlu Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu Taraftarlar arasındaki gerginlik yönetimler arasında yok diyerek “Teşekkür ediyorum size ve Trabzon halkına. Muhteşem bir kalabalık var. Bugünkü sıkıntımız taraftarı stada alamamak olacak. Trabzon böyle olmalı. Çağrımız yerini buldu. Teşekkür ediyorum.

Sakarya çok kaliteli bir takım. Maçtan önce çok gerildi ortam ama biz yumuşatmaya çalıştık. Sakaryalılar 30 kişi geldiler 50 kişilik bir yemek yedik. Başkanları Trabzonlu. Taraftarlar arasında ki gerginlik bizim aramıza gerginlik yok. Umarım biz kazanırız.

Hoca ile geçen maç sonrası bir araya geldi. Hiç germeyelim dedik. Hoca ile konuşmadım oyuncular ile konuşmadım, prim açıklamadım her şeyi açıklamadım. Maçtan sonra kazanırsak prim konusunda her şey olabilir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri