Cardozo transferi neden gecikti?

Trabzonspor'un yeni transferi Oscar Cardozo'nun Trabzonspor'da forma giymek için, Arap, Rus ve Çin'den gelen astronomik teklifleri reddettiği ortaya çıktı. Paraguaylı golcünün transferinin bu kadar gecikmesinde Benfica'nın kendisini Katar'dan bir takıma 9

Trabzonspor'un yeni transferi Oscar Cardozo'nun Trabzonspor'da forma giymek için, Arap, Rus ve Çin'den gelen astronomik teklifleri reddettiği ortaya çıktı. Paraguaylı golcünün transferinin bu kadar gecikmesinde Benfica'nın kendisini Katar'dan bir takıma 9.5 milyon euro'ya satmak istemesinin yattığı bildirildi. Benfica'nın 9.5 milyon euro'ya anlaştığı Katar takımının Cardozo'ya da yıllık 4.5 milyon euro teklif ettiği ama daha Ocak ayında Trabzonspor'a evet diyen Tacuara'nın bordo-mavili formayı 2.5 milyon euro'ya giymeye razı olduğu bildirildi.

Menajerinden ilginç paylaşım

Öte yandan Trabzonspor'un yeni transferi Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, twitter hesabından bordo-mavi formayla ilustrasyon yapılan Cardozo'nun fotoğrafını paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri