Canlı yayında flaş sözler: “Ünal hocanın bulunduğu psikolojiden çıkması lazım”

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Kayserispor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısının yankıları sürüyor. 

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, evinde ağırladığı Kayserispor’u  6-2 mağlup etti.

Maç sonunda teknik direktörü Ünal Karaman’ın basın toplantısı gündemin birinci noktasına oturdu. Spor yorumcusu Erdal Hoş katıldığı canlı yayında basın toplantısını yorumladı. 

Hoş Ünal Hocanın bulunduğu psikolojiden çıkması gerektiğini belirterek “Sizin Trabzonspor’la yaptığınız bir sözleşme var ve bu sözleşmenin gereği sorumluluktur, duygusal değil.” İfadelerini kullandı.

Hoş “Ünal Hocanın da şu psikolojiden çıkması lazım. Bir şey havası var sürekli “Taraftar beni anlamıyor” belki böyle ifade etmiyor ama “Neler yaşadığımızı bir bilseniz” ya da “ Onlar aynaya baksınlar” bu öyle olmaz. Temel sorunumuz şu ; tekrar başa dönersek Ünal hoca Trabzonspor’u çok seviyor. Trabzonsporlular Ünal hocayı çok seviyor. Ünal hocanın geldiğinden beri yaptıkları başarı mıdır? Kesinlikle başarıdır.  Ama ne olursa olsun teknik direktör yapmaya çalıştığını anlatacak.  Neden yapamadığını anlatacak. Bundan üşenmeyecek. Beni nasıl anlamıyorlar ya demeyecek. Hele bugünkü çocuklara 2 kere daha anlatacaksın. “Şundan dolayı başaramadım, Son dakikalarda şundan dolayı baskı yiyoruz. Şunu şöyle telafi edebiliriz. Önümüzdeki dönem şöyle yapacağız” demeniz lazım. Camiayı yönetmeniz lazım. Camiayı gözlerinizle yönetemezsiniz.  Camianın sizin gözlerinizdeki ışığı görmesini bekleyemezsiniz. Bir grup anlar sizi, o samimiyetinizi gözlerinizde yakalar ama siz doğru net mesaj vermekle sorumlusunuz. Yaptığınız bir iş. Sizin Trabzonspor’la bir duygusal bağ kurmuş olabilirsiniz ve bu sizin özeliniz. Genele baktığınızda sizin Trabzonspor’la yaptığınız bir sözleşme var ve bu sözleşmenin gereği sorumluluktur, duygusal değil. Siz bir para kazanıyorsunuz, Trabzonspor’un sizden bir beklentisi var. İşin iki tarafını birbirine karıştırıyor bizim profesyonellerimiz. “ ifadelerini kullandı.
 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (51)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri