Çalımbay'dan Emre ve Mert Hakan açıklaması

İki oyuncu da Trabzonspor ile anılıyordu Çalımbay açıklama yaptı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalya kampının ilk gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çalımbay adı Trabzonspor ile de anılan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yanda hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili de konuştu.

İlk yarıyı lider bitiren kırmızı-beyazlı ekibin teknik patronu, özellikle transferde adı geçen Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş’la ilgili olarak "Bu saatten sonra ne Emre ne Mert Hakan’ın bir yere gitme şansı yok. 10-12 güne lig başlıyor. Onların da gitmeye niyetleri yok" ifadelerini kullandı.

“Emre ve Mert Hakan’ın bir yere gitme şansı yok”

Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş’ın transfer durumu hakkında sorulan soruya cevap veren Çalımbay, “Şimdi biz onu kapattık. Bu saatten sonra ne Emre ne Mert Hakan’ın bir yere gitme şansı yok. 10-12 güne lig başlıyor. Onlarında gitmeye niyetleri yok. Buradan bence devre arası gitmeleri dezavantaj olabilir. Bu sezonu çok iyi bitirip daha kuvvetli bir şekilde gidebilirler. Sözleşmeleri sezon sonu bitiyor. İkinci yarıya konsantre olmaları gerekiyor. Onlarında kendi oyunlarının üstüne çıkmaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri