Burak sözleşmesini feshedecek

Katar'ın Al-Jash takımı ile bugün oynanması planlanan maç saha sorunu nedeniyle iptal edilmek zorunda kaldı. Önce kamp yapılan Wörgl kasabasında hazırlık maçı için yapılan saha temasları olumsuz sonuçlandı. Bunun üzerine maçın Münih'te oynanması için hare

Katar'ın Al-Jash takımı ile bugün oynanması planlanan maç saha sorunu nedeniyle iptal edilmek zorunda kaldı. Önce kamp yapılan Wörgl kasabasında hazırlık maçı için yapılan saha temasları olumsuz sonuçlandı. Bunun üzerine maçın Münih'te oynanması için harekete geçildi. Maçın Münih'te olduğu basın mensuplarına duyuruldu. Ancak Alman Polisi maçın seyircisiz oynanacak olmasına rağmen izin vermedi. Gerekçe olarak da "Galatasaray Hamit'i transfer etti. Çok sayıda Türk Hamit'i görmek için maçın oynanacağı yere gelecek, güvenlik önlemi almamız zor" denildi. Bu durumda maç iptal edildi ve Teknik Direktör Fatih terim de yine kamp yaptıkları Wörgl kasabasındaki antrenman sahasında takımına son çalışmasını yaptırdı.

Tam saha yapılan taktik çalışmasında ayağa pas ve kanat organizasyonları ile hücum taktikleri gerçekleştirildi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Semih ile Engin katılmadı. Yeni transfer Hamit ise Elmander ve Hakan Balta ile birlikte kondisyoner Scott Piri'nin gözetiminde takımdan ayrı çalıştılar.

Avusturya kampını tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım Münih'e geçecek ve TSİ 20.00'de İstanbul'a hareket edecek...

 

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer edeceği Burak Yılmaz, sözleşmesindeki "5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesine dayanarak yarın bordo-mavili kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshedecek. Bilindiği gibi Burak'ın sözleşmesine göre Galatasaray 5 milyon euro'yu ödediğini borsaya bildirmişti. Burak ile Trabzonspor arasında fesih işlemi gerçekleştikten sonra golcü oyuncu resmen Galatasaraylı olabilmek için gerekli imzaları atacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri