Bu gerçek Barış Memiş değil!

“Liderliği bıraktığımızı biliyoruz. Takımın önde gelen büyükleri çıkıp söylediler. Soyunma odasında sessizlik hakimdi. Ama biz aramızda "Önemli değil takmayın" diye konuştuk. Önümüzdeki maçı alıp yeniden lider oluruz diye konştuk. Kendimize olan güvenimiz

“Liderliği bıraktığımızı biliyoruz. Takımın önde gelen büyükleri çıkıp söylediler. Soyunma odasında sessizlik hakimdi. Ama biz aramızda "Önemli değil takmayın" diye konuştuk. Önümüzdeki maçı alıp yeniden lider oluruz diye konştuk. Kendimize olan güvenimizi düşündük. Daha çok geliştirmem gerektiğini düşünüyorum kendimi. Hocam bana "seni asla kaybetmeyeceğim" dedi.

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Barış bu kadar değil. Her zaman, her hafta daha çok üzerine koymam gerektiğini biliyorum. Dünü unutup, ileriye bakmam gerektiğini biliyorum. Barış bu değil, Gerçek Barış'ı ortaya çıkarmak için elimden geleni yapacağım"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri