Böyle olursa tabi bu şehrin adı sadece büyükşehir kalır kendi değil!

Haber61/haber servisiTrabzon'da trafik sorunu günden güne artan bir sorun haline geldi.1. BOĞAZ KÖPRÜSÜÖyle noktalar varki, kentin adeta can damarları her biri..O noktalarda geçişler akmadığında kent boğuluyor..İşte bir tanesi Beşirli-Haçkalı Baba Hastane

Haber61/haber servisi

Trabzon'da trafik sorunu günden güne artan bir sorun haline geldi.

1. BOĞAZ KÖPRÜSÜ

Öyle noktalar varki, kentin adeta can damarları her biri..

O noktalarda geçişler akmadığında kent boğuluyor..

İşte bir tanesi Beşirli-Haçkalı Baba Hastanesi arası.. Burası trafik sarmalıyla meşhur İstanbul'un meşhur 1. boğaz köprüsünü andırmaya başladı.. Öyle günler oluyor ki, 10 dakikalık mesafe 1 saate çıkıyor ve ancak adım adım ilerliyor.

Gelelim fotoğraflara...

Haber61 objektiflerine yansıyan bu kareler Trabzon Moloz Mevkii'nde yapılan viyadüklerin hemen bittiği, alt geçitin olduğu nokta. Bu viyadükler bile yeni hizmete girmesine rağmen trafiğin normal akışını rahatlatamıyor! Çünkü polis bile yol kenarına aracını çekiyor.. Alt geçidin yanından Çömlekçi istikmetine dönüş yönü tamamen araçla kapatılmış park haline çevrilmiş durumda! Böyle olunca buraya 4-5 tane daha viyadük yapılması dahi çözüm değil. Ayrıca viyadüğün hemen bittiği noktada kentin batısından gelen dolmuşlar yolcu indirip-bindiriyor! Bu da o güzergahın trafiğini keşmekeş bir hale getiriyor!

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri