Bordo-Mavililer Destek Bekliyor

Trabzonspor Basketbol Takımı bugün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.Beko Basketbol Ligi’nde ilk senesini yaşayan Bordo-Mavili takım bu sene bu lig’de tutunabilmek adına varını yoğunu ortaya koyarken, hak ettiği tarafta

Trabzonspor Basketbol Takımı bugün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Beko Basketbol Ligi’nde ilk senesini yaşayan Bordo-Mavili takım bu sene bu lig’de tutunabilmek adına varını yoğunu ortaya koyarken, hak ettiği taraftar desteğini ne yazık ki yanında bulamıyor.

 

11 Nisan Çarşamba Günü Saat 18:00’da Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda Antalya Büyükşehir Belediye’yi konuk edecek olan Trabzonspor, Lig’de kalmak adına hayati önem taşıyan bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorunda.

 

Türkiye’nin en modern ve 7.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip Hayri Gür Spor Salonu’na Trabzonsporluların göstereceği yoğun ilgi ve takımlarına gösterecekleri destek, bu karşılaşmanın Trabzonspor adına galibiyetle kapanmasında en büyük güç olarak gösterilmekte.

 

Trabzonspor Basketbol takımının Trabzonspor’un gururu olduğunu ifade eden Basketbol severler “Bu karşılaşma çok önemli Trabzonspor aşıkları, Bordo-Mavi sevdalılarının bu karşılaşmaya özel ilgi göstermeleri boyunlarının borcu olsa gerek, 7500 kişi kapasiteli Hayri Gür Spor Salonu hınca hınç dolmalı ve Trabzonsporlular takımlarının bu müsabakadan galibiyetle ayrılması için destek vermeliler “şeklinde görüş belirttiler.

 

11 Nisan 2011 Çarşamba günü saat 18:00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın 5 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan biletleri Meydan TS Club mağazasında satışa çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri