Bir dönem TS'de kraldılar

 Trabzonspor'da sezon başı kendilerine kulüp bulmaları istenen Jabi, Hasan Üçüncü ve Erdinç kayıplarda. Alacaklarının zamanında ödenmediğini gerekçe göstererek Futbol Federasyonuna müracaat ederek serbest kalan Hasan ve Erdinç ocak ayı ara transfer dönemi

 

Trabzonspor'da sezon başı kendilerine kulüp bulmaları istenen Jabi, Hasan Üçüncü ve Erdinç kayıplarda. Alacaklarının zamanında ödenmediğini gerekçe göstererek Futbol Federasyonuna müracaat ederek serbest kalan Hasan ve Erdinç ocak ayı ara transfer dönemini bekliyor Hasan, Akçaabat Sebatspor ile idmanlara çıkarken Trabzonspor ile bağlarını koparan Erdinç ise memleketi Kayseri'de. Kendisine kulup bulması söylenen Jabi ise çalışmalarını Trabzon'da yönetimin kendisine verdiği antrenörle birlikte sürdürüyor

-JABİ FIFA'YA BAŞVURDU

Trabzonspor'da alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek Avukatı aracılığıyla Trabzon'u Fifa'ya  şikayet eden Jabi, ise FIFA'dan haber bekliyor. Henüz beklediği cevap gelmeyen ve avukatıyla kendi işlerine yetirince önem göstermediği gerekçesiyle tartışan Jabi, Trabzonspor'un belirlediği teknik adam Salim Doğan ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. İsyan noktasına gelen Jabi, yönetimin talimatı olmasına rağmen kampa girmek istemedi. Takımdan ayrı olarak kampa giren Jabi antrenör Doğan'ın "Bu akşam kampa gireceğiz, ikazına rağmen “Kamp varsa bu akşam kampa sen yalnız gireceksin” şeklinde cevap verdi.

Ancak Jabi cezadan korktuğu için kampa girdi.

 

FİFA'dan önümüzdeki hafta sonuna kadar cevap gelmesini bekleyen Jabi kararın gelmesiyle birlikte  Fransaya giderek bu ülkede takım arayacak. Fazla kilolaları nedeniyle  İİalya'da bulunan ve futbolcuların rağbet ettiği bir zayıflama merkezine gitmeyi planlayan Jabi  ocak ayına kadar forma giymeye çalışacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri