'Biliyorum iyi bir çıkış yaptım'

Trabzonspor'da cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Volkan Şen, Medical Park Antalyaspor maçıyla birlikte formasına kavuşuyor. Her geçen gün yükselen performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Ziraat Türkiye Kupasına Trab

Trabzonspor'da cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Volkan Şen, Medical Park Antalyaspor maçıyla birlikte formasına kavuşuyor.

 

Her geçen gün yükselen performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Ziraat Türkiye Kupasına Trabzon'a getirmek istediklerini belirterek, Medical Park Antalyaspor maçını kazanıp turu geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Volkan, "Trabzonspor'a geldiğimden bugüne kadar olan süreç içerisinde hep en iyisini başarmayı ve taraftara karşı mahçup olmamayı hedeflemiştim. Bunu başarmaya başladığımı düşünüyorum. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladım inşallah bu böyle devam eder" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri