Beşiktaş maçı ligdeki yerimizi tescil edecek

 Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, “Ligde bulunduğumuz konumu tescil ettirmek için ve daha iyi bir yerde Süper Lig'i bitirmek için önemli bir müsabaka.” dedi. Ampute F

 

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, “Ligde bulunduğumuz konumu tescil ettirmek için ve daha iyi bir yerde Süper Lig'i bitirmek için önemli bir müsabaka.” dedi.
 
Ampute Futbol Süper Ligi'nde, Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Antalya Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan maçı izleyen Akıncıoğlu, pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacakları lig maçını değerlendirdi. Beşiktaş ile önemli bir müsabaka oynayacaklarını belirten Akıncıoğlu, Beşiktaş’ın Türkiye’nin en köklü takımlarından biri olduğunu ifade etti. Ligin ikinci yarısında gerçek performanslarını ortaya koyamadıklarını belirten başkan, sakatlıklarla mücadele ettiklerini açıkladı. Her şeye rağmen teknik heyetine ve futbolcularına inandığını kaydeden Hasa Akıncıoğlu, Antalyaspor’un Beşiktaş karşısındaki şanssızlığını da kırmak istediklerini dile getirdi. MP Antalyaspor Başkanı, maçtan puan ya da puanlar almak istediklerini vurguladı.
 
Yurt içinde ve dışında transfer çalışmaları yaptıklarını hatırlatan Akıncıoğlu, futbolcuları ile ilgilenen yerli ve yabancı kulüplerin de olduğunu bildirdi. Ligin bitimiyle transfer çalışmalarının hızlanacağını kaydeden Akıncıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;
 
“Takımımızda istenen ve transferi düşünülen oyuncuların olması bizi onurlandırıyor ve mutlu ediyor. Sezon sonunda teknik heyet gerekli kararı verecek. Bazı oyuncularımızı satma ile ilgili tasarruflarımız var.” Başkan Akıncıoğlu, bir gazetecinin Diarra için Trabzon’dan teklif alınıp alınmadığı ile ilgili sorusuna “Şu an için bunu konuşmak doğru değil. İsimleri telaffuz etmek yerinde değil. Sezon sonunda teklifleri değerlendireceğiz. Birçok oyuncumuza teklifler var. Daha oynanacak 6 müsabakamız var.” şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri