Başkandan Sissoko açıklaması

haber61-ÖZEL/ Trabzonspor'da Sissoko ismi transferde son zamanlarda medyayı en çok meşgul eden konulardan birtanesi.Mali'li futbolcunun ismi Trabzonspor ile sıkça gündeme gelmesine karşın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu futbolcuyla ilgili bil

haber61-ÖZEL/ Trabzonspor'da Sissoko ismi transferde son zamanlarda medyayı en çok meşgul eden konulardan birtanesi.

Mali'li futbolcunun ismi Trabzonspor ile sıkça gündeme gelmesine karşın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu futbolcuyla ilgili bilgileri ve gelişmeleri medyadan takip ettiğini söyleyerek olayın gerçek boyutunu haber61 spor servisine açıkladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu haber61 spor servisine yaptığı açıklamada Sissoko ile ilgili olarak herhengi bir görüşme yapılmadığını ifade ederek şunları söyledi "Bizde Sissoko ile ilgili haberleri medyadan takip ediyoruz. Bu futbolcu ile şu ana kadar bir görüşmem olmadı, kaldıki akli selim olan herkez bu transferin Trabzonspor'da olamayacağını anlamalıdır. Trabzonspor'un bir golcüye ihtiyacı vardır ve bizde bunun en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Tabiî ki başarılı santraforlarımız var, ama Trabzonspor'un da gol yollarında bir sıkıntısı var, sadece bir tane yabancı kontenjanımız olduğu gerçeği de ortadayken bu kontenjanımızı golcüden yana kullanacağız"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri