Aydınlar'dan son dakika!

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Kulüpler Birliği Topantısı'nın bitmesi üzerine açıklama yaptı.Aydınlar: "Çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Artık hiçbir şey eskisi olmayacak. Biz bugün mahkemeye talep edip derhal çalışmalara başlayacağız. Sezon bu şekil

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Kulüpler Birliği Topantısı'nın bitmesi üzerine açıklama yaptı.

Aydınlar: "Çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Artık hiçbir şey eskisi olmayacak. Biz bugün mahkemeye talep edip derhal çalışmalara başlayacağız. Sezon bu şekilde devam edecek. Şahıslar için gereken kararları vereceğiz. Ama önce onların savunmalarını almamız lazım.

Biz bugün mahkemeye müraacat ediyoruz. Belgeler elimize ulaştığında harekete geçiyoruz.

Sezon bu şekilde sona erecek. Biz şahıslar hakkında kararları bu şekilde veremeyiz. Bir çok sayısıda kulüp ve şahsın ismi geçiyor. Hepsinin ayrı ayrı ifadelerinin alınması gerekiyor.

Biz şahıslarla ilgili kararları en kısa sürede vermek istiyoruz ama kulüpler için o kadar hızlı olabileceğimizi söyleyemem"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri