Aydınlar şikeyi itiraf etti

Meh­met Ali Ay­dın­lar’ın Fe­ner­bah­çe baş­ka­nı se­çil­me­si du­ru­mun­da Trab­zon’un da hak id­di­a et­ti­ği 2010-11 se­zo­nu­y­la il­gi­li na­sıl bir stra­te­ji iz­le­ye­ce­ği me­rak edi­li­yor.Ni­te­kim Ay­dın­lar TFF baş­ka­nı ol­du­ğu dö­nem için “

Meh­met Ali Ay­dın­lar’ın Fe­ner­bah­çe baş­ka­nı se­çil­me­si du­ru­mun­da Trab­zon’un da hak id­di­a et­ti­ği 2010-11 se­zo­nu­y­la il­gi­li na­sıl bir stra­te­ji iz­le­ye­ce­ği me­rak edi­li­yor.

Ni­te­kim Ay­dın­lar TFF baş­ka­nı ol­du­ğu dö­nem için “O se­zo­nu yok sa­ya­cak­tık” de­miş, ku­pa­nın kim­se­ye ve­ril­me­ye­ce­ği­ni ima et­miş­ti.
 
ŞİKEYİ İTİRAF ETMİŞTİR
 
An­cak Bor­do-Ma­vi­li cep­he­nin tu­tu­mun­da de­ği­şik­lik yok. Trab­zonspor İkin­ci Baş­ka­nı Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu, konuyla il­gi­li so­ru­la­rı­mı­zı ya­nıt­lar­ken bir­bi­rin­den sert me­saj­lar ver­di.

Ay­dın­lar’ın ola­sı baş­kan­lı­ğı du­ru­mun­da ne ya­pa­ca­ğıy­la il­gi­len­me­dik­le­ri­ni be­lir­ten Ça­kı­roğ­lu “Ay­dın­lar ge­çen ay­ki ba­sın top­lan­tı­sın­da şi­ke ya­pıl­dı­ğı­nı biz­zat iti­raf et­miş­ti. Fe­ner­bah­çe için ka­pa­lı ka­pı­lar ar­dın­dan ne­ler yap­tı­ğı bel­li. TFF baş­ka­nıy­ken o se­zo­nu yok say­ma­ya gü­cü yet­me­di. Fe­ner­bah­çe baş­ka­nı ol­du­ğun­da da yet­mez. O sezonunun şampiyonu Trabzon’dur. Kupa gayriyasal bir şekilde Fenerbahçe müzesinde durmaktadır. Kupanın bize gelişi sadece süreç meselesi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri