Arsinspor'dan Kara'ya tepki

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu’nda deplasmanda Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalan Arsinspor’da kulüp başkanı Paşa Koç, Arsinspor Sosyal Tesisleri’nde basın açıklaması düzenledi.Koç, yaptığı konuşmada 10 Mayıs 2010 tarihinde Taka Gazetesi'ndeTrabzon Yalı

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu’nda deplasmanda Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalan Arsinspor’da kulüp başkanı Paşa Koç, Arsinspor Sosyal Tesisleri’nde basın açıklaması düzenledi.

Koç, yaptığı konuşmada 10 Mayıs 2010 tarihinde Taka Gazetesi'ndeTrabzon Yalıspor Başkanı Engin Kara’nın bir demeci olduğunu hatırlatarak, “ Başkan Kara’nın  açıklamasını büyük hayretlikle şaşkınlıkla okuduk. Bu nedenle açıklama gereği duyduk. Sayın Kara 24 Ocak 2010 tarihinde Sürmene’de oynanan Sürmenespor Yalıspor maçından sonra 25 Ocak 2010 tarihinde İlkhaber Gazetesi'nde Sürmenespor ve diğer Trabzon takımlarını kastederek bundan sonra kimse birlik ve beraberlikten söz etmesin, bizden hoşgörü beklemesin, herkes kendi yolunu çizsin diye beyanat vermiştir. Anlaşılan o ki Sayın Kara, Kastaonuspor Yalıspor maçının skorunu ve ne yapması gerektiğini o günden biliyordu. Gereğini yapmış olduğunu kendi yolunu çizdiğini görüyoruz” dedi.

Gümüşhanespor maçının taraftarla beraber on tane minibüsle ve elliye yakın özel araçla gittiklerini kaydeden Koç, şunları söyledi:“ Çünkü bu bizim için ölüm kalım maçıydı, ya da çıkacaktık ya da düşecektik. Sayın Engin Kara, tüm Trabzon futbolunu sevinçli günü olarak play-off kalacağı ve şampiyon olacağını maça kaç taraftar ve minibüsle gitmiştir. Yoksa kendisi de galip gelmeyeceğini bilmiyordu. Allaha şükür ki iyi bir kalecimiz var ve Gümüşhanespor, Arsinspor maçında en az yüzde yüz 3 tane gol pozisyonu nasıl çıkardığını kayıtlarda mevcuttur. Bizim anlayamadığımız Sürmenespor maçı ilk biten maç, bizim maçın hakemi iki dakika uzatma verdi ve bizim maç bitince Kastamonuspor Yalı maçı 0-0- devam ediyordu. Sürmenespor ligde kaldığına sevinirken, ne oldu da takımın penaltıya sebebiyet verdi, şayet biz yenebilseydik siz de yenemeyecek miydiniz  skor tersimi olacaktı. Arsinspor maçı bittikten sonra Sürmenespor 3. Ligdeydi. Kastamonuspor Yalıspor mnaçının 6 dakika uzatılmasından sonra bitiminde küme düşmüştür. Sayın Engin Kara, Arsinsporu diğer kişi ve kurumları suçlayana kadar Yalıspor’u neden şampiyon yapmamıştır. Kendi tarafına ve Trabzon kamuoyuna bunun cevabını versin.Arsinspor 6 yıldır profesyonel ligdedir. Şampiyonluklar yaşamış liglere çıkmış, düşmüş, kısaca futbolun sevincini de üzüntüsünü de yaşayan bu camiaya kimse dil uzatamaz, kimsenin de uzatmasına müsaade etmeyiz"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri