Antrenmanda neşeli dakikalar

Trabzonspor’un Antayla kampının ilk idmanında neşeli anlar yaşandı.İlk idmanda kondisyon çalışmasının ardından yapılan hücum organizasyonları ve şut çalışmasında Mustafa Yumlu’nun espirileri herkesi güldürdü.Hami Mandıralı’nın yaptığı bir ortaya Zeki Yavr

Trabzonspor’un Antayla kampının ilk idmanında neşeli anlar yaşandı.

İlk idmanda kondisyon çalışmasının ardından yapılan hücum organizasyonları ve şut çalışmasında Mustafa Yumlu’nun espirileri herkesi güldürdü.

Hami Mandıralı’nın yaptığı bir ortaya Zeki Yavru tam kafa vuracakken kaleci İbrahim Demir topu yumrukla uzaklaştırdı. Bunun üzerine yere Zeki Yavru yere düştü. Bu olayı gören Mustafa Yumlu “İbo kafasına vur” diyerek herkesi güldürdü.

TOPUN İÇİNDE TAŞ VAR

Bu çalışma sırasında yine Hami Mandıralının yaptığı ortaya vuran Mustafa Yumlu ayağında ağrı hissedince “Hocam topun içinde taş var” dedi. Bu durum başta Hami Mandıralı olmak üzere herkesi güldürdü.  
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri