Albayrak Trabzonspor'u konuştu

Albayrak "TFF'nin ne yaptığı belli değil. İnsanları futboldan soğuttular. Allah, Türk futbolunun yardımcısı olsun" dedi Abdürrahim Albayrak şunları söyledi:"Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne yaptığı belli değil.İnsanları futboldan soğuttular. Maça bile ge

Albayrak "TFF'nin ne yaptığı belli değil. İnsanları futboldan soğuttular. Allah, Türk futbolunun yardımcısı olsun" dedi 

Abdürrahim Albayrak şunları söyledi:

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne yaptığı belli değil.

İnsanları futboldan soğuttular. Maça bile gelmediler. Şampiyon oluruz, 3-5 maç daha koyarlar. Yüce Allah, Türk futbolunun yardımcısı olsun.

Canımız yanıyor. Çok üzgünüm. Yine de en yakın rakibimizden 3 puan öndeyiz. Her şey bizim elimizde. Takımımıza güveniyoruz. Bu puanları bu çocuklar topladı.

Trabzonspor gücünü gelecek hafta gösterecek; bugün olduğu gibi. Ortamı daha fazla germek istemiyorum. Başkanımız da öyle istiyor. Ortam zaten yeterince gergin.

2 maçımız daha var. Rize'deki evime gitmek istiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. Resmen pilim bitti. Hocamız da çok yoruldu. 9 puan farkla ligi önde bitirdik. Sonra play-off çıktı. Kimin ne yaptığı, ne yapacağı belli değil. Herkesin kafası karışık. Allah sonumuzu hayır etsin.

Galatasaray bu zorluklara aşar. Biz şampiyon olacağız, kimse merak etmesin. Ama insan üzülüyor. Her gün yeni bir şey çıkıyor. Kafamız doldu, vücudumuz yoruldu. Sadece Galatasaray değil tüm kulüpler için zor bir dönem."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri