Akçay sistemi değiştiriyor

Daha önce takımı tek forvetle sahaya süren tecrübeli hoca, gelecek hafta çift santrforlu sistemi deneyecek.Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Kardemir Karabükspor ile gelecek hafta oynanacak maçta sistemini değiştirmeyi düşünüyor. Beş

Daha önce takımı tek forvetle sahaya süren tecrübeli hoca, gelecek hafta çift santrforlu sistemi deneyecek.

Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Kardemir Karabükspor ile gelecek hafta oynanacak maçta sistemini değiştirmeyi düşünüyor. Beşiktaş ve Akhisar maçlarında hücum bölgesinde sorun yaşadığı gözlenen bordo- mavili ekipte Akçay'ın Henrique'nin yanına Batuhan veya Janko'dan birini monte edeceği öğrenildi. Çaykur Rizespor ile oynanacak hazırlık maçında bu sistemi denemeyi planlayan usta hocanın, savunmada da zorunlu değişikliğe gitmesi bekleniyor. Stoperde Giray'ın yokluğunda Mustafa Yumlu ile Aykut'u oynatacak olan Akçay, Sol Bamba'yı da hazırda tutacak. Orta alanda ise Zokora, Adrian ve Malouda üçlüsü görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri