Ada bu Türk futbolcuyu konuşuyor!

İskoçya bugünlerde bir Türk futbolcuyu konuşuyor. Sezon başında Dundee United'a transfer olan Nadir Çiftçi, ülkenin birinci liginde sergilediği başarılı futbol ve attığı gollerle takımını sırtlıyor. Nadir, Hollanda U-17 Milli Takımı'nda oynamasının ardınd

İskoçya bugünlerde bir Türk futbolcuyu konuşuyor. Sezon başında Dundee United'a transfer olan Nadir Çiftçi, ülkenin birinci liginde sergilediği başarılı futbol ve attığı gollerle takımını sırtlıyor.
 
Nadir, Hollanda U-17 Milli Takımı'nda oynamasının ardından, Guus Hiddink döneminde Hollandalı hoca tarafından istenmiş ve "Gönlümde her zaman Türkiye var" demişti.

NAC Breda'dan sezon başında Dundee United'a transfer olan 21 yaşındaki forvet şu ana kadar ligde 13 maçta forma giydi ve 5 gole imza attı. 3 maçta oynadığı kupada da 2 gol kaydedenTürk futbolcu, bir anda takımının en skorer ismi oldu.  
 
Dundee United kulübü bunun üzerine daha sezon başında transfer ettiği Çiftçi için derhal yenibir sözleşme hazırladı. Genç yeteneği dev kulüplere kaptırmak istemeyen İskoç ekibinin teknik direktörü Jackie McNamara yaptığı açıklamada, "Nadir oldukça etkileyici bir performans ortaya koyuyor. Yeni bir kontrat için acele etmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi. İki yıllık sözleşmeye imza atan Nadir için bir yıllık uzatma ve iyileştirme düşünüldüğü ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri