A.Aker'de reklam açıklaması

     Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki reklam panolarına ilişkin davanın taraflarından olan şirket sahibi İbrahim Deveci, panoların kiralanması konusunda son günlerde hakkımda ve Sahibi olduğum firma  hakkında çıkan haksız mesnetsiz ve maksatl

     Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki reklam panolarına ilişkin davanın taraflarından olan şirket sahibi İbrahim Deveci, panoların kiralanması konusunda son günlerde hakkımda ve Sahibi olduğum firma  hakkında çıkan haksız mesnetsiz ve maksatlı haberlere ve beyanlara karşı cevap vermeyi uygun gördüğünü söyledi.

Deveci yaptığı açıklamada;”Adı geçen haberlerde yetkili kıldığım Yön Ajans şahıs firması Ata Reklem ltd şti ile Avni Aker Stad reklem panolarının kiralanması konusunda sözleşme yaptığım  iddia edilmektedir. Dava 2000 yılında açılmış bir  davadır.Bu dava ile hiç bir ilgimiz olmadığı gibi bir imza veya bir evrak dahi bir imza veya bir almışlığımız olmadığı halde ismimizin geçtiği görülmektedir.Şirketimiz  2005 yılında Kurulmuştur.Bu adı gecen şahıslarla  kesinlikle hiç bir anlaşmamız olmadığı mahkeme bilir kişi kararında geçmektedir. Ve de Mega Gıda altında dava  açılan firma var.

Böyle bir firma Trabzon’da dahi yoktur. Bunlar firmamıza  yapılmış suçlamalardır .Adı geçen Mega reklam firması mahkeme dosyalarında sabit olan İstanbul’da sahibi bulunan Mehmet Çakır’a ait görülmektedir.

O yıllarda Tuncay Erencen’inde bu firmada reklam müdürü olarak çalıştığı  ifadelerde geçmektedir.Bizde o yıllarda bu firmanın Trabzon’da işçiliğini yapmaktaydık” dedi.

 

Bu firma ile sözleşmeler yaptığım  veya paralar aldığım söyleniyor diyen Deveci” Bir kuruş aldığımı  veya ödediğimi ispat etsinler bütün suçlamaları arkasında duracağım.Kesinlikle böyle bir şey tespit edilmediği için bu davada bilir kişinin raporlarında dahi tespit edilmemiştir.Paraları çekleri kimlerin aldığı kikleridir hesaplarına geçtiği basit kılınmıştır.Bunlar Tuncay Erence ve Yön ajans tarafından alınmıştır.Kime verilmiş olduğu da tespit edilmiştir.Yön Ajans firması kim tarafından niye kurulduğu bunun asıl araştırılması gerek.Bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağımıza davanın yineden açılması gerektiğini bildireceğimizi şahısların yeniden araştırılmasının ve gereğinin yapılması hakkında müracaatta bulunacağımızı avukatım tarafından bildireceğiz.

Firmamız  hakkında yazılan bu karalayıcı  haberler hakkında da davamızı saklı tutacağımızı firmamıza gelen bütün celplerde itiraz ettiğimizi bildirir bir kuruş firmamıza para girdiğini tespit etsinler her istediklerini yapacağımı taahhüt ediyorum Mağdur konumda olan firmayı dahi tanımam bu firmalar hakkında dahi haksız kazanç  elde etmek maksadı taşıdığını  Trabzonspor gibi bir  kurumu zedeleyerek hiçbir şey elde edemeyeceklerini bilmeliler. Bu firmalara dahi dava açacağım”

Bu konuda kesinleşmiş bir mahkeme ilamının olmadığının altını çizen ibrahim Deveci konuşmasını  şöyle tamamladı;”Bu konuda beyanda bulunanlar İstanbul 2.Asliye Ticaret mahkemesince görüşülen davayı beyanlarına mesnet almaktadır.Halbuki adı geçen dava neticesinde kesinleşmiş bir mahkeme ilamı yoktur.Dosya Yargıtay’da olup inceleme halen sürmektedir.Bilirkişi tarafından suçsuz bulunduğumuz dosyanın içeriğinde mevcuttur.(06/05/2009)tarihlidir.Henüz kesinleşmiş bir mahkeme ilamı yokken hakkımızda beyanda bulunulması yalnıştır.Bu  beyanlar bence ticari hayatta sabihi olduğum 2005 yılında Trabzon Mega reklam olarak kurduğum iş yerimin adımı kullanarak itibarı zedelemeye yönelik  kötü niyeti açıklamalardır.Bu konuda yasal haklarımızı saklı tutuyorum ilerleyen zamanda bu sorumlular hakkında gereklı yasal yollara başvuracağız

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri