7 gol 7 kırmızı kart

Brezilya'da oynanan Brasil-Ulbra maçında konuk ekibin 5. golünden sonra saha bir anda savaş alanına döndü!..Brezilya'da Brasil ile Ulbra arasında oynanan maçta  ortalık  karıştı... Brasil'in, evinde Ulbra'yla karşılaştığı maçta Rogerio Pereria, konuk ekib

Brezilya'da oynanan Brasil-Ulbra maçında konuk ekibin 5. golünden sonra saha bir anda savaş alanına döndü!..

Brezilya'da Brasil ile Ulbra arasında oynanan maçta  ortalık  karıştı... Brasil'in, evinde Ulbra'yla karşılaştığı maçta Rogerio Pereria, konuk ekibi 5-2 öne geçiren golü attı, ve ne olduysa bu golden sonra oldu.

Pereria'nın gol sevincini abartmasına kızan ev sahibi ekibin futbolcuları ile teknikheyet ve kulüp başkanı, konuk ekibin oyuncularına bir anda saldırınca saha sava alanına döndü..

Güvenlik güçleri, çıkan olayları güçlükle yatıştırdı. Maçta Brasil'den 4, konuk ekip Ulbra'dan ise 3 oyuncu kırmızı kart gördü...

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri