58.maddeyle bize gelmeyin

Fenerbahçe'nin küme düşmeyi içeren Futbol Disiplin Talimatı'nın değişmesi ile ilgili girişimlerine Trabzonspor kapıyı kapattı: "Kimse kapımıza gelmesin"Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onaylamasıyla yürürlüğe giren yeni Şiddet Yasası'ndan sonra tartışılan Fu

Fenerbahçe'nin küme düşmeyi içeren Futbol Disiplin Talimatı'nın değişmesi ile ilgili girişimlerine Trabzonspor kapıyı kapattı: "Kimse kapımıza gelmesin"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onaylamasıyla yürürlüğe giren yeni Şiddet Yasası'ndan sonra tartışılan Futbol Disiplin Talimatı'nın 58. maddesi (şike ve teşvikten dolayı küme düşmeyi içeren madde) gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği toplantısında F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir tarafından küme düşmeyi içeren 58 nolu disiplin talimatının değişmesi gündeme getirilmişti. Özdemir'in bu önerisine ilk tepkiyi Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk vermiş ve "İş eğer küme düşme cezasının kaldırılması konulu bir toplantı yapılma noktasına gelirse, toplantıya bizim davet edilmemize bile gerek yok. Tavrımız bellidir, bu duruma onay vermeyiz. Kapımıza bile gelmesinler" demişti. İkinci net tavır da Trabzonspor Kulübü'nden geldi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bu konu gündemimize dahi girmez. Kimse kapımıza gelmesin. Biz böyle bir değişimin içinde olmayacağız. Alnımız ak" ifadelerini kullandı. .

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri