'Ya Kandil ya da TBMM'

Başbakan açılışta konuştu. Başbakan Erdoğan Sarıyer'de katıldığı kavşak ve yol açılışında konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Sarıyer'de 20 kavşak ve yol açılışına katıldı. Burada konuşan Başbakan Erdoğan şunları söyledi: "Bazı emekli asker ve

Başbakan açılışta konuştu. Başbakan Erdoğan Sarıyer'de katıldığı kavşak ve yol açılışında konuştu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Sarıyer'de 20 kavşak ve yol açılışına katıldı.

 

Burada konuşan Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

 

"Bazı emekli asker ve generaller geldikleri ocağa ihanet ediyor"

Bazı emekli asker ve generaller geldikleri ocağa ihanet ediyor. Bu ahlaki ve vicdani değildir. Bu milletin geleceğine ket vurmaktır. Orada yangın sürüyor birileri hemen yorum yapıyor. Bazıları da bakıyorsunuz köşelerinde. Ya bekle, dur bakalım. Bu işin bir incelemesi yapılacak, sonra da açıklaması yapılacak. Hemen bir anda 1 saatte 2 saatte netice bekliyorlar. Nerede var böyle netice, hangi işte var. İtfaiyesi yaklaşamıyor, onlar bir taraftan yorum yapıyorlar. Biz düşünüyoruz nasıl söndürürüz diye onlar sürekli tahrik ediyor. İnsaf edin. Çünkü onların derdi nasıl vurabiliriz, nasıl yaralayabiliriz.

 

"Dağda siyaset yapmak isteyen dağa çıksın"

Dağda siyaset yapmak isteyenler buyursunlar dağa çıksınlar. Teröristlerle kucaklaşanlar, parlamentoda millet adına mücadele veremezler, vermeye kalksalar dahi saygı göremezler. Zira iki seçenek var ya Kandil ya Türkiye Büyük Millet Meclisi.Kucaklaşma tablosunu milleti gördü onları oturtması gereken yere oturttu. CHP'ye sesleniyorum, tabela partisi olmayın, demokrasiyi birlikte güçlendirelim. Terörle, silahla varlık göstermeye çalışanlara hiç tahammülümüz yoktur.

 

TABELA PARTİSİ OLMAYIN, HALKIN ARASINA KARIŞIN"

"CHP'ye, MHP'ye sesleniyorum" diyen Başbakan Erdoğan, "Gelin Sivas'ın ötesinde teşkilatlarınızı ayağa kaldırın, çalışsınlar, halkın arasına karışsınlar. Diyorum ki; tabela partisi olmayın, halkın arasına karışın. Orada sadece AK Parti olmamalı, siz de olmalısınız. Orada beraber demokrasi mücadelesi verelim, demokrasiyi birlikte güçlendirelim. Teşkilatı çalıştıracaksınız, sürekli... Bu süreklilik kazanırsa o zaman göreceksiniz ki, terör örgütü ve onun uzantısı, bu ülkede ciddi manada kan kaybedecektir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri