Saadette Erdoğan Sendromu

Saadet Partisi Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Güntay Bulak 22 Temmuz genel seçimlerini çarpıcı açıklamalarda bulundu.Bulak seçim sonuçları ile ilgili olarak, “Halk kararını vermiştir, buna saygı duymak lazım” dedi.Yaptıkları en son Olağan Büyük


Saadet Partisi Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Güntay Bulak 22 Temmuz genel seçimlerini çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bulak seçim sonuçları ile ilgili olarak, “Halk kararını vermiştir, buna saygı duymak lazım” dedi.

Yaptıkları en son Olağan Büyük Kongrede Genel Başkanları Recai Kutan'ın yerine bir başka ismi genel başkan olarak seçmiş olsaydık şimdi yüzde 2.5 luk değil barajı aşmış bir parti olacaktık diyen Bulak “ Yeniden yapılanmaya gitmeliyiz. Bu üstümüze farz olmuştur. Muhakkak bir değişiklik olmalı” diye konuştu.

Partilerinde bir Tayip Erdoğan sendorumu yaşandığını bundan sonra başarılı olmak için bu sendromdan derhal kurtulup yeniden bir yapılanmanın içersine girilmesi gerektiğini vurgulayan Bulak “ Bu sendrom bir paranoya ya dönüştü. Siyasette vahamet yoktur. Derhal Özgüveni yakalamamız lazım” dedi.

Saadet Partisi Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Güntay Bulak hiç kimsenin Saadet Partisini hesaba katmadan Yerel seçimlerde Trabzon Belediyesini alma hesabı yapmasın dedi.

Bulak İl Başkanlığı konusunda ise, şu anki il başkanı Selçuk Özderya'yı başarılı bulduğunu ve eğer kendisi aday olmaz ve oluşturacağı liste değişime açık olmaz ise kendisinin liste çalışması içersinde olacağını da ifade etti.


İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri