Milletvekili Cora ile esnafın ilginç diyaloğu

Kasaya oturdu ve; Dükkanı gel beraber yönetelim nasıl olacak dedi 

Haber61/Haber Servisi

Referandumda ‘evet’ çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, vatandaşlarla ziyarete devam ediyor. Son olarak Akçaabat’ta bir dizi ziyaret programlarında bulunan Salih Cora burada esnafın, “Bugüne kadar böyleydi? Ne var bunda? Başbakan da olsun Cumhurbaşkanı da.. Neden evet diyelim anlamadım” sorusunu sordu ve aralarında ilginç bir diyalog geçti.

İşte o diyalog;

Salih Cora- Merhabalar nasılsınız? 

Esnaf- Teşekkür ederim hoşgeldiniz, buyrun, iyiyim. 

Salih Cora- Ülkemiz için ,kalıcı istikrar güçlü bir yönetim için, koalisyon belirsizliklerinin tarihe karışması için referandumda ‘evet’ oyu istiyoruz. 

E- Tamam ama bugüne kadar böyleydi? Ne var bunda? Başbakan da olsun Cumhurbaşkanı da.. Neden evet diyelim anlamadım. 

( Kasayı işaret ederek )

Salih Cora- Siz kalkın oraya ben oturacağım şimdi 

Esnaf- Buyrun buyrun.

Salih Cora- Şimdi bu dükkan ikimizin. Kasada ikimiz duracağız.soruyorum şimdi burayı biz nasıl yöneteceğiz? Ben indirim istiyorum. Her ürünü indireceğim ya siz ne yapacaksınız? 

Esnaf- Olur mu öyle şey.. Olmaz. 

(ikisi de gülüyor)

Salih Cora- İşte bu yüzden çift başlılık iyi değil. Çift başlılık kalksın yönetim güvenoyunu milletten aldın beş yıl işini üretsin yatırım yapsın, istikrar sürsün. Ülkemiz belirsizlik içinde olmasın. Bir aracı iki şoför sürerse araba kaza yapar. Biz de bu riskleri önlemek için uğraşıyoruz.

Bu diyalog  Milletvekili Salih Cora'nın farklı bir kampanya yapacağının ve sahaya renk katacağının işaretini vermiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri