MHP İl teşkilatını görevden aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partilerinin Mersin il teştilarının görevden alındığını ve yeni yönetim oluşturulduğunu bildirdi.MERSİN VALİLİĞİNE BİLDİRİLDİŞefkat Çetin, yazılı açıklamasında, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı t

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partilerinin Mersin il teştilarının görevden alındığını ve yeni yönetim oluşturulduğunu bildirdi.

MERSİN VALİLİĞİNE BİLDİRİLDİ

Şefkat Çetin, yazılı açıklamasında, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34'ncü maddesine göre Mersin il teşkilatının görevine son veridiğini ve kararın bugün il başkanlığı ile Mersin Valiliğine bildirildiğini belirtti.

YENİ TEŞKİLAT KILIÇ, BAŞKANLIĞINDA OLUŞTURULDU

Tüzüğün tanıdığı yetkiye istinaden kurucu yönetim kurulunun Sebahattin Kılıç başkanlığında oluşturulduğunu da bildiren Çetin, "Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

GENEL MERKEZİ ELEŞTİRMİŞTİ

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkan adayları seçimi konusunda parti genel merkezini eleştirmiş, MHP Genel Merkezi'nin 2014 yerel seçimleri aday tespit çalışmalarında teşkilatları yok saydığını iddia etmişti. Mersin'de yaşanan bu kriz sonrası MHP Genel Merkezi il teşkilatını görevden aldı.

BEHÇET SAATCI İHRAC EDİLDİ

Kurban bayramında Kürtçe afiş astıran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı de Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri