Kadınlarımız seçimlere damgasını vurdu

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Havva Gümüş yerel seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi Trabzon’da AK Parti açısından büyük bir zaferle sonuçlandığını belirterek “Seçimlere kadınlarımız ve ge

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Havva Gümüş yerel seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi Trabzon’da AK Parti açısından büyük bir zaferle sonuçlandığını belirterek “Seçimlere kadınlarımız ve gençlerimiz damgasını vurmuştur. Onların desteğine ve sahiplenmesine layık olacağız. Bunun için de aynı disiplin ve özveriyle çalışacağız” dedi.

BU MİLLET OYUNLARI BOZUYOR

Türkiye’nin dünya lideri bir başbakana sahip olmanın her zaman haklı gururunu yaşadığını belirten Havva Gümüş “Bu millet bütün kirli senaryoları elinin tersiyle sandığa gömdü. Vatandaşımız istikrar, huzur ve kalkınmadan yana. Türkiye artık eski Türkiye değil. Geleceğini düşünen ve geleceğini karanlık güçlere teslim etmek istemeyen bir yeni Türkiye var artık” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri