Hüseyin Aygün'den flaş iddia!

Dün Suriye tarihin en acımasız katliamlarından birine sahne olmuş ve 1.300'ü aşkın kişi kimyasal gazla öldürülmüştü.BM heyetinin kimyasal silah aradığı bir dönemde Esad'ın sarin gazıyla halkını katletmesi soru işaretleri yaratmıştı.CHP'li vekil Hüseyin Ay


Dün Suriye tarihin en acımasız katliamlarından birine sahne olmuş ve 1.300'ü aşkın kişi kimyasal gazla öldürülmüştü.

BM heyetinin kimyasal silah aradığı bir dönemde Esad'ın sarin gazıyla halkını katletmesi soru işaretleri yaratmıştı.

CHP'li vekil Hüseyin Aygün bugün sarin gazlı katliamla ilgili ucu Türkiye'ye de dokunan çılgın ithamlarda bulundu.

ESAD DEĞİL EL NUSRA YAPTI

Twitterdan yazan Aygün, "katliamı Esad'ın yapmadığını" iddia ederek şunları yazdı;

*Bir kaç ay evvel AKP emrindeki polisin Adana'da El Nusra'ya yaptığı operasyonda kilolarca Sarin gazı ele geçirilmişti. Sarin Gazı uluslararası hukukta 'kimyasal silah' olarak kabul ediliyor.

*AKP döneminde Cihatçı teröristlerin kimyasal silah üretme çiftliğine dönen Türkiye aynı zamanda El Kaide, El Nusra, Selefiler, ÖSO gibi halk düşmanı faşist çetelerin sığınağı durumuna geldi,dün bu çeteler Şam'ın dışında bir bölgede kimyasal silahla saldırı düzenledi.

AK PARTİ EMRİNDEKİ...

*Sivil insanların katledildiği vahşi saldırıyı nefretle kınıyoruz, tam da BM yetkilileri kimyasal silah denetimi yaparken gerçekleşen bu saldırıdan hemen sonra dünyada ilk AKP yaygarayı kopardı: 'BM devreye girsin!'

*Oysa bu saldırıları AKP'nin emrindeki El Nusra ve ortaklarının yaptığını herkes biliyor. Esad'ı deviremeyceğni anlayan Tayyip-Davutoğlu ikilisi öyle anlaşılıyor ki 'Şam'daki Emevi Camiinde namaz kılma' hayalini ölene dek görecekler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri