"Her birinin hakkını ödeyemeyiz"

Milletvekili aday adayı Zehra Ermiş teşkilata mesaj verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adayı Zehra Ermiş, temayül öncesi teşkilatlara mesaj verdi.

HER ZAMAN
Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı, İl Yöneticiliği Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı yapan Milletvekili aday adayı Ermiş,  “Teşkilatlarımızın 7’den 70’e her bir bireyi nefer gibi çalışmış, emekçi kardeşlerimizdir. Hiçbirinin hakkını ödeyemeyiz. Bende onların bir kardeşi, ablası olarak hep yanlarında oldum. Olmaya çalıştım. Bundan sonra da her zaman yanlarında olacağım” dedi. 

BAŞARI ÇITASI
Trabzon’da AK Parti teşkilatlarının her seçimde rekora imza attığını vurgulayan Ermiş, “Bu başarı çıtasını birlikte daha yukarılara çıkarmaya çalışacağız. İnşallah nasip olurda Ankara’da görev alırsam onların sorunlarını sıkıntılarını hizmet aşkıyla çözmeye her an yanlarında olmaya özen göstereceğim” diye konuştu.

İZİNDEYİZ
Ermiş, “AK Parti gençlerimize ve kadınlarımıza önem veren, hiç olmadığı kadar temsil hakkı veren büyük bir ailedir. Bu ailede yer almaktan onur ve gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Dünya Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ilerlemek ve onunla yol arkadaşı olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyorum” dedi.
 
BAŞARININ SIRRI
Ermiş, “Siyasi hikayemdeki başarımın sırrı kadınları siyasetle buluşturmam” diyen Cumhurbaşkanımız dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, bu sözünün altını çizmek istiyorum. Biz bu yolda yeni ve farklı projelerimizle, ülkemizin geleceğine kadın eli değerek güzel müreffeh bir ülke için uğraş vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri