Gül İle Baykal'ın İlk Teması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal dün geceki resepsiyonda biraraya gelerek tokalaştı.Cumhurbaşkanlığı seçimi turlarına ve yemin törenine katılmayan CHP Lideri Baykal, Gül ile Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez karşılaşmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal dün geceki resepsiyonda biraraya gelerek tokalaştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi turlarına ve yemin törenine katılmayan CHP Lideri Baykal, Gül ile Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez karşılaşmış oldu. Ayaküzeri tokalaşan Gül ve Baykal iyi dileklerde bulunduktan sonra ayrıldılar. Ancak tokalaşmanın dışında sohbet edilmedi. Baykal'ın, Gül'ü tebrik ettiği ve ikilinin birbirlerinin Zafer Bayramını kutladıkları görüldü.

Baykal, gündüz Ankara Hipodromunda yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılmamıştı.

Bu arada Baykal'ın parti teşkilatlarına ve milletvekillerine, Cumhurbaşkanı Gül için meşruiyet tartışması yapmamalarına ilettiği bildirildi. Baykal, Türkiye'de meydana gelecek gerginliklerin faturasının CHP yüklenilmek isteyenler çıkacağını ve buna engel olunması gerektiğini de belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri