Grup Başkan Vekillerini Seçtiler

MHP TBMM grup başkanvekilliklerine Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ve İzmir Milletvekili Oktay Vural seçildi.MHP'nin basına kapalı gerçekleşen grup toplantısında grup başkanvekilleri, grup yönetim kurulu, disiplin kurulu ve grup denetçileri için seçim y

MHP TBMM grup başkanvekilliklerine Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ve İzmir Milletvekili Oktay Vural seçildi.


MHP'nin basına kapalı gerçekleşen grup toplantısında grup başkanvekilleri, grup yönetim kurulu, disiplin kurulu ve grup denetçileri için seçim yapıldı.

Seçim sonucunda Mehmet Şandır ve Oktay Vural, MHP grup başkanvekili oldular.Grup yönetim kurulu üyeleri, Karaman Milletvekili Hasan Çalış, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, İzmir Milletvekili Şenol Bal, Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Mersin Milletvekili Kadir Ural ve Bursa Milletvekili Necati Özensoy'dan oluştu.

Disiplin Kurulu üyeliklerine, Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Niğde Milletvekili Mümin İnan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu getirildi.

Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ve Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Denetleme Kurulu üyeliklerine ise seçildi.

MHP'ye düşen TBMM Başkanlığı Divanı üyeliklerinin seçimi ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Bu arada MHP grup toplantılarının salı günleri, saat 11.00'de yapılması kararlaştırıldı. İlk grubunu küçük toplantı salonunda yapan MHP, bundan sonraki toplantılarını CHP'nin kullandığı salonda yapmak için başvuracak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri