Erdoğan'dan tepki!

 Bayram namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan PKK tarafından kaçırılan ve 48 saat boyunca dağda tutulan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü eleştirdi.Erdoğan, "Buna benzer senaryolar bundan önce oynanmıştır. Bundan önce d

 

Bayram namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan PKK tarafından kaçırılan ve 48 saat boyunca dağda tutulan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü eleştirdi.

Erdoğan, "Buna benzer senaryolar bundan önce oynanmıştır. Bundan önce de terör örgütü tarafından kaçırıldığı söylenen milletvekili arkadaşımız da 'teröristler kaçırmıştır' diyememiştir. Arkadaşlar, çocuklar ifadelerini kullanmışlardır. 

Ve bunlar ortaya birşey koyuyor ortada nasıl bir senaryo var. Bunların üzerinde milletçe düşünmemiz gerekiyor. Biz boşuna BDP ile CHP aynıdır demiyoruz. Bunlar aynıdır" ifadelerini kullandı.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri