Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Paris'teki yürüyüşe katılmasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Soruyorum, Gazze'de 2 bin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ortak basın toplantısı düzenledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Paris'teki yürüyüşe katılmasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Soruyorum, Gazze'de 2 bin 500 kişiyi katletmek suretiyle bir devlet terörü estiren bu zatın el sallamasına siz nasıl bakıyorsunuz? Sanki tribünde insanlar onu çok heyecenla orada beklemişler gibi onlara el sallıyor. Hangi yüzle oraya gitti onu da tabii anlamakta zorlanıyorum. Siz katlettiğiniz yavruların, kadınların hesabını verin. Suriye'de 350 bin insan öldürüldü. Dünyanın şu anda kılı kıpırdıyor mu?" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri