Erdoğan "Halka Gidiyoruz"

İstanbul Yenikapı Mevlevihanesi'nde düzenlenen törende konuşan Erdoğan, 'PKK saldırıları, siyasi gelişmelerle birlikte yapılan provokatif saldırılardır' dedi.- TBMM önceki gece yarısı tarihi bir Anayasa değişikliğini gerçekleştirdi. Dediler ki bizi uykusu

İstanbul Yenikapı Mevlevihanesi'nde düzenlenen törende konuşan Erdoğan, 'PKK saldırıları, siyasi gelişmelerle birlikte yapılan provokatif saldırılardır' dedi.

- TBMM önceki gece yarısı tarihi bir Anayasa değişikliğini gerçekleştirdi. Dediler ki bizi uykusuz bıraktınız. Siz devamlı uyuyorsunuz. Yok öyle, çok çalışacağız çok. TBMM üzerine düşen görevi yaptı. Şimdi son sözü millet söyleyecek. Siz dediniz ki 'biz gelin, bize'. Şimdi biz oradaki süreci hallettik ve size geliyoruz. Biz büyük düşünüyoruz."

- Demokratik süreci baltalamak için kiralık katiller, kiralık tetikçiler devreye giriyor ama biz bunlara pabuç bırakmayacağız.

- İstanbul'daki restorasyon çalışmaları ile tarih yeniden ayağa kalkıyor. Süleymaniye külliyesindeki restorasyon çalışmaları da Ramazan ayına yetişecek inşallah, bana öyle söz verildi. Arkadaşlarıma sesleniyorum. 24 saat çalışıp orayı da Ramazan'a yetiştirin. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri