Bayraktar soruları cevaplayacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, bu akşam 24 TV’de Fuat Kozluklu’nun, yarın sabah ise TV8’de Erkan Tan’ın canlı yayın konuğu olacak.TOKİ’de başkanlık yaptığı dönemde dünya çapında projelere imza atan ve AK Parti’

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, bu akşam 24 TV’de Fuat Kozluklu’nun, yarın sabah ise TV8’de Erkan Tan’ın canlı yayın konuğu olacak.

TOKİ’de başkanlık yaptığı dönemde dünya çapında projelere imza atan ve AK Parti’den Milletvekili Adayı olan Erdoğan Bayraktar, ulusal medyanın gündeminden düşmüyor. Geçen hafta NTV, Haber Türk, SKY Türk ve TGRT Haber kanallarına konuk olan Bayraktar, bugün ve yarın iki farklı kanalda ekran karşısına çıkacak.

Yoğun seçim çalışmalarının arasında televizyon programlarına da konuk olan Bayraktar, bu akşam saat 23.20’de 24 TV’ye konuk olacak. Fuat Kozluklu’nun sunduğu Moderatör Gece’ye katılacak olan Bayraktar, gündeme ve seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Bayraktar, yarın sabah 08.30’da ise TV8’de Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Başkentten isimli programda canlı yayında ekrana çıkacak. Bayraktar, TOKİ Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar, AK Parti Hükümeti’nin icraatları, 2023 hedefi ile Trabzon’daki çalışmalar hakkında açıklamalar yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri