Başbakan'dan ültimatom

Başbakan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'i, Hazine ve Botaş'a yıllardır ödemediği borçları için uyardı Eerdoğan dünkü toplantıda da bir soru üzerine, "Kendisini uyardık, para tahsilinden sonra (Başkent gaz'ın satışı) ödemesi ola

Başbakan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'i, Hazine ve Botaş'a yıllardır ödemediği borçları için uyardı

Eerdoğan dünkü toplantıda da bir soru üzerine, "Kendisini uyardık, para tahsilinden sonra (Başkent gaz'ın satışı) ödemesi olacak" dedi.

UYARI İFTARDA GELDİ
Başbakan'ın sözünü ettiği uyarıyı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 1 Eylül'deki iftar yemeğinde yaptığı öğrenildi. Enerji Bakanı Hilmi Güler'in de Gökçek'le görüşerek, özelleştirme gelirinin kasaya girdiği anda öncelikli olarak BOTAŞ'ın borçlarının ödeneceğini vurguladığı belirtildi.

GÖKÇEK GÖZDEN DÜŞÜYOR MU
Gökçek'in yıllardır süren borçlarına sesini çıkarmayan, gerektiğinde bu borçların faizlerini silmeye dönük yasa değişikliği yapan Hükümetin, 2009 yerel seçimler öncesinde Gökçek'e karşı tavrını değiştirmesi, Ankara kulislerinde "Gökçek aday gösterilmeyecek" yorumlarına neden oldu. (Vatan)

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri