Arınç'tan saldırılara ilginç yorum

 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakkari'de güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısıyla ilgili olarak, ''Adeta intihar saldırıları gibi PKK hem tecavüzlerine hem saldırılarına devam ediyor. Askerlerimiz de kahramanca müdafaa ediyorlar. Onlara, Allah't

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakkari'de güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısıyla ilgili olarak, ''Adeta intihar saldırıları gibi PKK hem tecavüzlerine hem saldırılarına devam ediyor. Askerlerimiz de kahramanca müdafaa ediyorlar. Onlara, Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, ailelerine sabır diliyorum." dedi.

 

Bülent Arınç, annesi Sevdiye Arınç ve yitirdiği diğer yakınları için öğle namazının ardından okutacağı mevlit için Manisa Sultan Camisi'ne geldi. Camiye girmeden önce gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Arınç, Hakkari'de güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

 

 

 

Terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu 6 asker ve 2 köy korucusunun şehit olduğunu, bununla birlikte teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin bulunduğunu ifade eden Arınç, ''Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Çok üzüntülüyüz. Maalesef Hakkari bölgesinde, Şemdinli kırsalında, bazı bölgelerde devam eden çatışmalar var. Adeta intihar saldırıları gibi PKK hem tecavüzlerine hem saldırılarına devam ediyor. Askerlerimiz de kahramanca müdafaa ediyorlar. Onlara,Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, ailelerine sabır diliyorum. Şehitler kervanına 8 kardeşimiz daha katıldı. Hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz terörle mücadeleye büyük azim ve kararlılıkla devam ediyor. Umarım ki şehitlerimizin artık bundan sonra acılarını tutmayacak bir noktaya geliriz. Milletimiz bu mücadelede azim ve kararlılığını devam ettiriyor, biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz, üzüntülüyüz.'' şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri