Altunbaş'tan partililerle buluştu!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkan adayı Temel Altunbaş yarın yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi öncesinde kendisini destekleyen partililer ile birlikte İkram Sofrası’nda bir araya geldi.Düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti eski İl Başkanları Ali Rıza

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkan adayı Temel Altunbaş yarın yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi öncesinde kendisini destekleyen partililer ile birlikte İkram Sofrası’nda bir araya geldi.
Düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti eski İl Başkanları Ali Rıza Akdeniz, Ahmet Metin Genç, Merkez İlçe eski başkanlarından Mustafa Yanmış, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye başkan yardımcıları Ergin Aydın ve Hüseyin Turan ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan Temel Altunbaş, kongre sürecinin başından itibaren, kendisine teveccüh gösterilmesi, gelen yoğun talep ve baskılar soncunda merkez ilçe için başkan adayı olduğunu söyledi. “Ülkemiz, milletimiz, Trabzon’umuz, partimiz, sizler ve şahsım adına hayırlı olacaksa, Mevlam inşallah bu görevi bizlere nasip eder” diyen Altunbaş “Yarın yapacağımız kongre inşallah hayırlara vesile olur. Büyük bir olgunlukla, bugüne geldiğimiz kongre sürecini, inşallah yarın da, aynı olgunlukla tamamlarız. Kongre soncunda sizlerin verdiği karar ne olursa olsun, boynumuz kıldan ince olacaktır. Kongre sonunda yarıştığımız diğer arkadaşlarımızla kucaklaşacağız ve birbirimize başarılar dileyeceğiz. Kazanan mutlaka ama mutlaka Trabzon’umuz ve partimiz olacaktır” şeklinde konuştu.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise bu tür yarışlardan kimsenin kimseyi ötekileştirmeden AK Parti’ye yakışır bir şekilde hareket etmesini isteyerek “Hep biriz, hep beraberiz ve AK Parti olarak tüm Türkiye’yiz. 74 milyon insanımızla Trabzon’umuzla bölgemizle bugüne kadar görev yürütmeye memur ettiğiniz arkadaşınız olarak zaman yetmediğinden ötürü sizlerin kişisel problemlerine çözüm bulamadığım hususlar olduğundan yüreğimde onun sıkıntısını ve üzüntüsünü hissetmekle o yüreğimin her zaman sizlerle beraber olduğunu ifade ederek bu konudaki eksik ve kusurlarımdan dolayı hepinizden özür dileyerek hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ama bu kutlu yoldaki mücadelenizde hiç kimseyi ötekileştirmeden sayın Recep Tayyip Erdoğan liderimize ve AK Partimizle devam etmenizi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri