AKP'li Çelik Bakanı azarlayan Göktaş'a sert çıktı

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Bakan Erdoğan Bayraktar’ı azarlayan eski AK Parti milletvekili Kemalettin Göktaş’a sert tepki gösterdi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik Bakan Erdoğan Bayraktar’ı azarlayan eski AK Parti milletvekili

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Bakan Erdoğan Bayraktar’ı azarlayan eski AK Parti milletvekili Kemalettin Göktaş’a sert tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik Bakan Erdoğan Bayraktar’ı azarlayan eski AK Parti milletvekili Kemalettin Göktaş’a sert tepki gösterdi.

“ORADA FRENLERİ TUTMAMIŞ”

Çelik, “Protokolün önünde yaşanmış olmasını üzüntüyle karşıladım. Sinir katsayısı son derece yüksek olan asabiyetine ekstra balata takması gereken bir arkadaşımızdır. Maalesef orada frenler tutmamış. Bir bakana “suç sende değil seni bakan yapanda” demek eski bir milletvekilinin görüşüdür ama bunu protokolün önünde ifade etmesi hele bu eski bir Ak Parti milletvekiliyse onun hakkı da değildir haddi de değildir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri