AK Parti'den Hakan Şükür açıklaması

Mustafa Elitaş, yerel seçimlerle ilgili oylamaya katılmayan AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün mazeret dilekçesinin ellerinde olduğunu söyledi.AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, çıkan 8 'hayır' oyuna ilişkin "8 hayırı kim verdi bilmek mümkün değ

Mustafa Elitaş, yerel seçimlerle ilgili oylamaya katılmayan AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün mazeret dilekçesinin ellerinde olduğunu söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, çıkan 8 'hayır' oyuna ilişkin "8 hayırı kim verdi bilmek mümkün değil, çünkü gizli oylamadır. Arkadaşlar o şekilde takdir etmişler. Hangi partiden olduğunu da bilmek mümkün değil iddialı konuşmak olur" şeklinde yorumladı.
 
Hakan Şükür'ün TBMM'deki oylamaya partisinden izin almadan katılmadığı iddia edilmişti.
 
Mustafa Elitaş, yasa ile ilgili bundan sonraki sürecin ne olacağına ilişkin olarak da "Sayın Cumhurbaşkanı'nın yetkisi dahilinde. Bildiğiniz gibi 15 gün süreyle göndermediği takdirde 60 gün sonra referanduma gidilecek. Eğer Cumhurbaşkanı bir daha görüşmek üzere TBMM'ye gönderirse yeniden değerlendirilir." dedi.
 
Yeniden değerlendirmede 3 Kasım tarihinin ön plana çıkma ihtimali sorulması üzerine ise Elitaş, "Cumhurbaşkanı kanaatini oluşturduktan sonra o konuyla ilgili görüşlerimizi beyan edelim." şeklinde konuştu.
 
ÖCALAN POSTERİ, BDP İÇİN HADDİNİ AŞAN BİR DAVRANIŞ ŞEKLİ
Kendisine BDP hakkında açılan soruşturma sorulan Elitaş, "Savcıların soruşturmasına bir şey diyemeyiz ama BDP, terör örgütü elebaşısının posterini aşması haddini aşan bir davranış şekli olmuş." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri