AK Parti'den Ertan Yavaş'a ziyaret

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ve Yönetimi Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ı ziyaret ederek yeni görevinden “başarı” dilediler. AK Parti Merkez İlçe Yönetimi’nin kendisi ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavaş, AK Parti üye

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ve Yönetimi Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ı ziyaret ederek yeni görevinden “başarı” dilediler. AK Parti Merkez İlçe Yönetimi’nin kendisi ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavaş, AK Parti üyelerine teşekkür etti. Tarih, Kültür ve Sanat şehri Trabzon’un 4 bin yıllık geçmişiyle daima “Huzur kenti” olarak adlandırıldığını anımsatan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, “Trabzon ülkemizin yaşanabilecek 4. Kenti arasında yer almaktadır. Rahat ve huzurlu bir kenttir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri