Vinçten düşen işçi feci şekilde can verdi

Telefon hattı bakımı için vince çıkan işçi, düşerek hayatını kaybetti.

Kastamonu’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Bülent Gider Caddesi’nde telefon hatlarının bakımı için vinçle yükseğe çıkan işçi, vince bağlı sepetin kopması sonucunda düşerek hayatını kaybetti. 



Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da özel bir firmada işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Süleyman Tıhni, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Bülent Gider Caddesi’nde telefon hatlarının bakımını yapmak için vinç yardımı ile yükseğe çıktı. Süleyman Tıhni’nin çalışma yaptığı esnada içinde bulunduğu sepet bilinmeyen bir sebepten dolayı koparak düştü. Kopan sepetle ile birlikte bir anda yere çakılan Süleyman Tıhni, başında ağır şekilde yaralandı. Mesai arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Süleyman Tıhni, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tıhni, kurtarılamadı. Olay sonrasında emniyet güçleri, kaza yerince incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Şehirler Haberleri