"Trabzon Günleri daha heyecanlı"

Cahir Erdem ve Hasan Gençoğlu Haber61'e konuştu.

Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde ASKF Başkanı Cahit Erdem ve TFF Danışmanlık Görevine getirilen Hasan Gençoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Cahit Erdem, “24 Şubatta olacak şenliklerin bugüne alınması isabetli bir karar olmuş. Mesaiden çıkan insanları hafta sonunda vakitlerini geçirecekleri bir alan oldu. Amatörümüze büyük katkı sağlıyorsunuz ve onları Türkiye’yi gündemine taşıyorsunuz. Sizleri bu konuda takdir ediyoruz.  Fatih keleş Trabzon’a geldi. Gurur duyduk. Fatih Trabzon’a renk katacaktır. Kıtalararası maçını Trabzon’a oynama durumu var. Buda çok önemli bir durum. Arsinspor 3. Lig’e çıktı. Arsinspor kalecisi çok önemli bir faktördü. Yine penaltı kurtardı. Ben Arsinspor’un önünün açık olduğuna inanıyorum. Camia kenetlenmiş. Arsinspor kalecisi Ercan’ın büyük katkısı var. Senin canlı yayınların bizim için bir avantaj. Bu avantajı kullanmanın şansını yaşıyoruz. Trabzon halkına buradan kesitler veriyorsunuz. Sizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hasan Gençoğu, “Trabzon Bölge müdürlüğünü 18 yıl yaptık. Yönetim Kurulu bizi Federasyon danışmanlık görevine getirdi. Trabzon günleri daha heyecanlı. Çok kalabalık. Çok güzel. Sizlere de teşekkür ederiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Şehirler Haberleri