Marmara'da korkutan deprem! İstanbul'dan hissedildi

Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Yalova, Kocaeli ve İstanbul’da da hissedildi.

Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında saat 07.21’de deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre depremin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı, merkez üssünü Marmara Denizi’nde Yalova’nın 3.98 kilometre açığı olarak belirledi. Depremin yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

Çevre illerde hissedildi

AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre sarsıntı Yalova merkez ve ilçelerinin yanı sıra Kocaeli ve İstanbul’da da hissedildi. Ayrıca Bursa’nın kıyı ilçelerinde de depremin hissedildiği kaydedildi.

AFAD verilerinde depremin derinliği 11.09 kilometre olarak yer aldı.

Kandilli 3.8 olarak açıkladı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.8 olarak duyurdu. Depreme ilişkin teknik veriler iki kurum tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

AFAD'ın verilerine göre, merkez üssü Marmara Denizi Bursa Karacabey açıkları olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde mal ve can kaybı yaşanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Şehirler Haberleri