Kütahya Simav’da 5,4 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’de de hissedildi
Kütahya’nın Simav ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem İstanbul ve İzmir dahil birçok şehirde hissedildi.
Yayınlanma:
Kütahya’nın Simav ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul ve İzmir’in de aralarında bulunduğu birçok şehirde hissedildi. Kütahya Valisi Musa Işın, ilk belirlemelere göre 8 metruk evde hasar oluştuğunu açıkladı. İlçede artçı sarsıntılar sürüyor.
Deprem, saat 12.59’da 8,46 kilometre derinlikte kaydedildi. İlk sarsıntıdan sadece 13 dakika sonra aynı bölgede bu kez 4,0 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Ardından 3,6 ve 3,4 büyüklüğünde artçılar meydana geldi.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Şehirler