Çanakkale’de korkutan deprem! AFAD açıkladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının derinliği 9.55 kilometre olarak ölçüldü.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde saat 10.46’da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre, depremin yerin 9.55 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

AFAD’dan açıklama

AFAD’ın internet sitesinde yer alan verilere göre sarsıntı, Lapseki merkezli olarak kaydedildi. Depremin büyüklüğü 3.7 olarak duyuruldu.

Depremle ilgili ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Gelişmeler AFAD tarafından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Şehirler Haberleri