Millet İttifakı’ndan ilk açıklama! Verileri açıkladılar

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, seçim sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Millet İttifakı’nın elindeki verilerle ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu konuşmasında “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adına sesleniyoruz. Ne yazık ki her seçimde gördüğümüz manzarayı yine yaşıyoruz. Yine Anadolu Ajansı vakası gündemde. Anadolu Ajansı bitkisel hayattan çıkması için bizim iktidarımızı beklemektedir. İtibarı 0’ın altındadır. İtibar etmeyin.  

Sayın Erdoğan çok aşağılarda orana sahiptir. Kendi elimizde veriler var” ifadelerini kullandı.

CHP’nin elindeki verileri açıklayan Mansur Yavaş ise şu şekilde konuştu:

Net veri vermek istemiyorum ama bizim verilerimize göre yüzde 23.87 açılan sandık oranıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öndedir.

Ekrem İmamoğlu, ardından yaptığı konuşmada “Biz Anadolu Ajansı’na toplama çıkarmayı öğreteceğiz. Türkiye’nin her yerinde net olarak öndeyiz” dedi.

Haber61 - Haber Servisi -

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Seçim Haberleri