RTÜK yönetimi, yerel ve bölgesel yayıncılar buluşmalarını Rize’de sürdürüyor.

Yerel ve bölgesel medyaya önem veren RTÜK, Mart ayında başlattığı istişare toplantılarına Rize’de devam ediyor. Yayın kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek yeni düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Haber61’inde yerinde takip ettiği, özel isimlerin ve kuruluşların bir araya geldiği buluşmada RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Rize’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Şahin,”Bir takım gelir arttırıcı faaliyetlerle ilgi planlarımız var” diyerek müjdeyi verdi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Rize’de 6. Medya buluşmasını hem TİMBİR hem de RATEM’in desteği ile yapıyoruz. Bugün burada tüm radyo televizyon üst kurulu ekibi ve üst düzey çalışanlarıyla birlikte bütün Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yerel ve bölgesel medyanın dertlerini dinlemeye geldi. O anda çözmemiz gereken sorunları çözüyoruz. Çözemediğimiz sorunları da takip ediyoruz. Ben de Rize’nin evladıyım. Heyecanım artıyor. Epeydir gelemedik, Rize’de çok değişmiş. Tüm bölgeyi Rize’de toplamış olmaktan mutluyum.

Basın kartı konusu,...